PEGASUS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pegasus Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 0:11 Heel jammer dat we zo lang moesten wachten. En als je belt om te vragen waar het eten blijft en je dan echt wel iets extra's zou moeten krijgen aangezien je al 90 min wacht op je eten, wordt je als kak behandeld! Zo ga je niet met je klanten om!!
27 nov 2022 om 22:59 Weer heerlijk Mixed grill met Tzatziki en patat.
25 nov 2022 om 20:34 Teleurstellend en prijs-kwaliteit niet in verhouding. Aangebrand, koud, klef.
24 nov 2022 om 21:17 Toppers
24 nov 2022 om 19:49 Beetje karig met alleen vlees.
19 nov 2022 om 20:01 Bezorging was goed, maar daar is óók alles mee gezegd. Ipv rijst bestellen, kreeg ik friet,die ook nog koud was. Het vlees was lauw. Voor 21euro was dit een blamage. Nooit bestel ik meer bij Pegasus. Erg jammer,daar wij daar vroeger altijd gingen
16 nov 2022 om 22:24 Prima gyros
13 nov 2022 om 19:30 Lekker! Bezorging duurde wat langer want de bezorger reed in zn eentje, achteraf nog maar een tippie overgemaakt dus
13 nov 2022 om 17:27 Weer heerlijk gegeten.
12 nov 2022 om 10:40 Mix grill van bijna 27 euro besteld, jammer dat er voor dat bedrag 1 wrap bij zit. Bij een mix grill verwacht je standaard patat. Zeker voordat bedrag! Over het vlees heb ik niets te klagen. Beetje droog misschien.
10 nov 2022 om 23:02 Normaal geef ik geen commentaar maar bestel ik niet meer. Helaas nu voor de 2e keer besteld, wat ern afgang
4 nov 2022 om 15:21 De friet was bijna koud, het varkensvlees taai. Ik denk niet dat ik nog een keer bestel.