PEGASUS ROTTERDAM

PEGASUS ROTTERDAM Griekse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pegasus Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:53 Heerlijke gyros en bifteki (gekruid gehakt), vriendelijke bezorger. Heb al vaak hier besteld. Consistente kwaliteit eten & bezorgtijd. Betrouwbaar restaurant.
6 aug 2022 om 23:49 Goede kwaliteit zalm en goede kwaliteit prijs verhouding. De kwaliteit van lamsvlees is lager dan de prijs, te prijzig voor kwaliteit. Lamsvlees aan de harde kant helaas.
2 aug 2022 om 10:46 Het brood was wat zompig maar verder ok. Dag erna kreeg ik buikgriep terwijl ik verder niks op had dus kan helaas niet anders
28 jul 2022 om 12:00 Jammer, nooit meer!
28 jul 2022 om 8:06 Mixed grillschotel besteld. Goede portie. Zag er verzorgd uit. Smaak goed & vlees goed gebakken. Echter, vlees was niet gekruid. Volgende keer graag wat peper en zout erop... Bezorger erg vriendelijk! Ik zal zeker vaker bij u bestellen!
27 jul 2022 om 20:34 The meaat was washed and tastless
27 jul 2022 om 19:17 Was niet iets bijzonder moet schrijven als jullie willen varken vlees gebruiken
26 jul 2022 om 21:35 Snelle bezorging, goed eten
26 jul 2022 om 19:56 Mixed Grill met Tzatziki heerlijk en de patat ook. Voor herhaling vatbaar.
25 jul 2022 om 9:47 Goed eten, fijn dat de patat/salade en gyros apart verpakt waren!
23 jul 2022 om 8:41 Hartstikke goed dienst!
22 jul 2022 om 20:50 heerlijk gegeten. de spiesen van varkenshaas waren heerlijk mals. was de eerste keer dat we hier bestelden maar we komen zeker vaker terug